Advanced Search
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Vlasnici Nekretnina

Novi Sad Property
od
0
Sa Vama

Kontaktirajte nas emailom ili pozovite: +84 163 284 3769

069 776 104

Hajde da se dogovorimo

Bez obzira da li prodajete ili rentirate Vašu nekretninu važno je da od samog starta imamo korektan odnos i saradnju. Kao što poštujemo Vas, isto tako poštujemo i kupce. Ako smo svi zadovoljni, transakcija će biti jednostavna i na zadovoljstvo svih. U poslednjih 9 godina od kako se bavimo prodajom nekretnina uspeli smo da održimo 100% zadovoljne kupce i one koji iznajmljuju i to bi želeli da zadržimo. Hajde da se sada dogovorimo da radimo zajedno, otvorenog uma i sa jednom ciljem: da prodaja – najam Vaše nekretnine prođe glatko.

Siniša Puzić i Novi Sad Property tim

Vlasnici – Prodaja

Vlasnik ste nekretnine u Novom Sadu ili Vojvodini koju želite da prodate. Molim popunite ovaj formular i mi ćemo Vašu nekretninu postaviti na stranici na Engleskom jeziku. Mi u proseku imamo od 600 do 1000 poseta stranici dnevno, a na sve upite o nekretninama odgovaramo odmah.  Mi uvek pružamo jedan korak više kako bi Vašu nekretninu prodali zadovoljnom kupcu, a naravno i na Vaše zadovoljstvo.

Vaše pitanje: Kolika je naša provizija?

Sve je u dogovoru sa Vama. Uglavnom radimo po svetskom standardu gde vlasnik plaća proviziju, tako da kupac nema razloga da zaobilazi agenta nekretninama, ali kroz dugogodišnje iskustvo napravili smo nekoliko opcija, a vi odaberite koja Vam najviše odgovara. Zato molim pročitajte ovaj tekst i odaberite kakva saradnja i provizija Vama najviše odgovara.

Vlasnici – Iznajmljivanje

Imate poslovni prostor, stan, halu ili kuću koju želite da iznajmite. Kako bi uspostavili prvi kontakt molim popunite ovaj formular i mi ćemo Vašu nekretninu postaviti na web stranicu. Novi Sad Property već 7 godina je poznata ljudima širom planete po najkvalitetnijem sajtu za iznamljivanje stanova i kuća tokom EXIT Festivala.  Iznajmljujemo kratkoročno i smeštaj tokom drugih događaja, kao što su Sajam, Zmajeve Dečije Igre, Festival uličnih pevača, kao i dugoročni najam preko 3 mesece. Sarađujemo sa preko 500 vlasnika nekretnina u Novom Sadu, Petrovaradinu i Sremskoj Kamenici zahvaljujući korektnosti, brzini i poverenju koje smo stekli, jer mnogi novi vlasnici koji imaju nekretninu u najam dolaze po preporuci.

Da bi zadovoljili različite potrebe vlasnika uradili smo različite vrste provizija, u zavisnosti od vrste i cene iznajmljivanja. Da vidite kako su povoljne naše provizije molim pogledajte ovaj tekst i odaberite kakva saradnja i provizija Vama najviše odgovara.

Novosadske nekretnine imaju prednost nad Beogradskim zbog mnogo povoljnijih cena. Novi Sad je zanimljiv za investiranje u nekretnine zbog dobre pozicije i mreže međunarodnih puteva. Nekretnine u Vojvodini su isto tako zanimljive kako za domaće tako i strane kupce, pogotovo kada su u pitanju placevi i farme.

Ako imate nekretninu u Novom Sadu farmu, industrijski plac, ili zemlju na prodaju u Vojvodini slobodno nam se javite, rado ćemo sa vama popiti kaficu i popričati.

Compare Listings