Your search results

Vlasnici Nekretnina

Novi Sad Property
od
0
Sa Vama

Kontaktirajte nas emailom ili pozovite: +84 163 284 3769

069 776 104

Hajde da se dogovorimo

Bez obzira da li prodajete ili rentirate Vašu nekretninu važno je da od samog starta imamo korektan odnos i saradnju. Kao što poštujemo Vas, isto tako poštujemo i kupce. Ako smo svi zadovoljni, transakcija će biti jednostavna i na zadovoljstvo svih. U poslednjih 9 godina od kako se bavimo prodajom nekretnina uspeli smo da održimo 100% zadovoljne kupce i one koji iznajmljuju i to bi želeli da zadržimo. Hajde da se sada dogovorimo da radimo zajedno, otvorenog uma i sa jednom ciljem: da prodaja – najam Vaše nekretnine prođe glatko.

Siniša Puzić i Novi Sad Property tim

Vlasnici – Prodaja

Vlasnik ste nekretnine u Novom Sadu ili Vojvodini koju želite da prodate. Molim popunite ovaj formular i mi ćemo Vašu nekretninu postaviti na stranici na Engleskom jeziku. Mi u proseku imamo od 600 do 1000 poseta stranici dnevno, a na sve upite o nekretninama odgovaramo odmah.  Mi uvek pružamo jedan korak više kako bi Vašu nekretninu prodali zadovoljnom kupcu, a naravno i na Vaše zadovoljstvo.

Vaše pitanje: Kolika je naša provizija?

Sve je u dogovoru sa Vama. Uglavnom radimo po svetskom standardu gde vlasnik plaća proviziju, tako da kupac nema razloga da zaobilazi agenta nekretninama, ali kroz dugogodišnje iskustvo napravili smo nekoliko opcija, a vi odaberite koja Vam najviše odgovara. Zato molim pročitajte ovaj tekst i odaberite kakva saradnja i provizija Vama najviše odgovara.

Vlasnici – Iznajmljivanje

Imate poslovni prostor, stan, halu ili kuću koju želite da iznajmite. Kako bi uspostavili prvi kontakt molim popunite ovaj formular i mi ćemo Vašu nekretninu postaviti na web stranicu. Novi Sad Property već 7 godina je poznata ljudima širom planete po najkvalitetnijem sajtu za iznamljivanje stanova i kuća tokom EXIT Festivala.  Iznajmljujemo kratkoročno i smeštaj tokom drugih događaja, kao što su Sajam, Zmajeve Dečije Igre, Festival uličnih pevača, kao i dugoročni najam preko 3 mesece. Sarađujemo sa preko 500 vlasnika nekretnina u Novom Sadu, Petrovaradinu i Sremskoj Kamenici zahvaljujući korektnosti, brzini i poverenju koje smo stekli, jer mnogi novi vlasnici koji imaju nekretninu u najam dolaze po preporuci.

Da bi zadovoljili različite potrebe vlasnika uradili smo različite vrste provizija, u zavisnosti od vrste i cene iznajmljivanja. Da vidite kako su povoljne naše provizije molim pogledajte ovaj tekst i odaberite kakva saradnja i provizija Vama najviše odgovara.

Novosadske nekretnine imaju prednost nad Beogradskim zbog mnogo povoljnijih cena. Novi Sad je zanimljiv za investiranje u nekretnine zbog dobre pozicije i mreže međunarodnih puteva. Nekretnine u Vojvodini su isto tako zanimljive kako za domaće tako i strane kupce, pogotovo kada su u pitanju placevi i farme.

Ako imate nekretninu u Novom Sadu farmu, industrijski plac, ili zemlju na prodaju u Vojvodini slobodno nam se javite, rado ćemo sa vama popiti kaficu i popričati.

 • EXIT 2017 Featured

  For party goers and EXIT fans this is the place to be

 • Since 2007 with you

  Novi Sad Property operates since 2007. We have established Real Estate company in Novi Sad, with focus on apartment rentals during EXIT Festival.

  All properties for sale on our site are checked for clear title deeds, and clear ownership. If you are planning to sell your property in Novi Sad or its vicinity do not hesitate to contact us, we will be happy to have a coffee with you, and talk about best option for your sale.

  If you wish to rent your apartment in Novi Sad, Petrovaradin or Sremska Kamenica, long or short term rent, please send us an email, or better yet call us, so we can talk.

  If you are renting flat for EXIT Festival, join over 300 apartment and house owners we cooperate with for past 10 years. They are our best reference, as they recommended us to many.

  We know we will have good cooperation with you

  Cheers, Sinisa and NS Property team

 • SALE: Ribnjak Land 450 m2

  Beautiful 450 m² land plot overlooking Novi Sad, Danube River, Petrovaradin Fortress and Fruska Gora Mountain.

 • Reset Password