Advanced Search
Advanced Search
we found 0 results
Your search results

Tipovi Provizija

Provizije za Prodaju

Odaberite proviziju koja Vam najviše odgovara. Da bismo zadovoljili prohtevima i željama vlasnika nekretnina uradili smo nekoliko tipova provizija.

U zavisnosti od cene

Po svetskim standardima, najbolja iskustva su kada prodavac plaća proviziju, tako da je Vaša nekretnina svuda sa istom cenom. Mi najviše volimo da ovako radimo i kada se dogovorimo sa Vama, mi nikada ne uzimamo proviziju od kupca. Evo nekoliko opcija koje smo napravili u zavisnosti od cene nekretnine na prodaju:

 1. Cena od 10.000 do 100.000 EUR – naša provizija je 2.0%
 2. Cena od 100.001 do 1.000.000 EUR – naša provizija je 1.5%
 3. Cena preko 1.000.000 EUR – naša provizija je 1.2%

Kada vlasnici nisu spremni da plate celu proviziju agentu, tada obaveštavamo kupca da vlasnik traži da se provizija podeli, tada od gore navedenih provizija se deli na dva jednaka dela. Mi ovu opciju prihvatamo samo ako se kupac slaže, ali je ne preferiramo.

Opciju kada prodavac traži da samo kupac plati proviziju – na žalost ne možemo da prihvatimo. Kupac već odvaja dovoljnu sumu novca da bi kupio nekretninu, plaća porez i takse, tako da mu ekstra trošak nije neophodan.

Ekskluzivna prodaja

Ako nekretninu koju prodajete stavite na oglašavanje samo sa Novi Sad Property, bez oglašavanja na drugim stranicama i novinama spremili smo specijalno niske provizije za Vas.

Po svetskim standardima, najbolja iskustva su kada prodavac plaća proviziju, ako se reklamirate samo sa nama, mi idemo korak dalje od drugih u ponudi Vaše nekretnine. Nikada ne uzimamo proviziju od kupca.

 1. Cena od 10.000 do 100.000 EUR – naša provizija je 1.8% 
 2. Cena od 100.001 do 1.000.000 EUR – naša provizija je 1.4% 
 3. Cena preko 1.000.000 EUR – naša provizija je 1.0% 

Kod eksluzivne prodaje Vaše nekretnine sa Vama se dogovoramo sve detalje oko promocije i pokazivanja nekretnine kupcima. Nećemo Vam dovoditi takozvane ‘šetače’ koji samo razgledaju. Mi od potencijalnih kupaca tražimo da polože depozit pre razgledanja nekretnine.  Detalje ćemo Vam objasniti ako izaberete da Vašu nekretninu eksluzivno nudimo.

Vaši detalji na stranici - bez provizije

Ako želite da vas potencijalni kupci direktno kontaktiraju – bez posredničke agencije (nas) sa svim Vašim detaljima (telefoni, email…) pružamo Vam više mogućnosti oglašavanja:

 1. Mesečno Istaknuti oglas – 200 dinara
 2. Mesečno, običan oglas – 50 dinara
 3. Godišnje Istaknuti oglas 1 godina – 1500 dinara
 4. Godišnje, običan oglas – 500 dinara
 5. Do prodaje Vaše nekretnine  Istaknuti oglas – 1000 dinara
 6. Do prodaje Vaše nekretnine  običan oglas – 500 dinara

* Nema limita koliko će Vaša nekretnina biti na stranici. Kada prodate nekretninu, molimo samo da nam javite da je skinemo sa web stranice.

Provizije za Iznajmljivanje

Odaberite proviziju koja Vam najviše odgovara. Da bismo zadovoljili prohtevima i željama vlasnika nekretnina uradili smo nekoliko tipova provizija.

Kratkoročno iznajmljivanje

Iznajmljujete Vašu nekretninu kratkoročno i želite da bude promovisana na najbolji mogući način i da Vam je omogućeno da sa lakoćom pronađete goste. Mi Vam nudimo jednostavan i siguran način da ne propustite zainteresovane.

Za promovisanje na našoj stranici nudimo nekoliko opcija:

Oglas tokom cele godine

 1. Provizija 10% po iznajmljivanju. Mi odgovaramo na sve zahteve, emailove, telefonske pozive i šaljemo Vam zainteresovane po uplati 10% od cene iznajmljivanja na naš račun.
 2. Provizija 5% po iznajmljivanju. Kada nas zainteresovani kontaktira, šaljemo Vam detalje zahteva i Vi nastavljate komunikaciju sa zainteresovanim

Oglas za specijalne događaje

Ako iznajmljujete Vašu nekretninu samo za: EXIT Festival, Sajmove, Zmaj Jovine dečije igre, Festival uličnih svirača, Koncerte i druge događaje koji traju od 1 do 10 dana.

 1. Provizija je 20% ako je cena iznajmljivanja po osobi dnevno, a mi organizujemo i odgovaramo na sve zahteve, tražimo avansnu uplatu i donosimo Vam depozit (umanjen za našu proviziju)
 2. Provizija je 10% ako je cena iznajmljivanja apartmana-kuće dnevno, a mi organizujemo i odgovaramo na sve zahteve, tražimo avansnu uplatu i donosimo Vam depozit (umanjen za našu proviziju)

Ako želite da promovišete Vaš apartman bez plaćanja provizije otvorite ispod ”Vaši Detalji na stranici – bez provizije”.

Dugoročno Iznajmljivanje

Za dugoročno iznajmljivanje Vaše nekretnine imamo samo dve opcije:

 1. jednokratno plaćanje – 30% od visine zakupnine. U ovom slučaju Vi vodite računa da zakupac redovno plaća zakupninu i sve račune.
 2. mesečno plaćanje – 10% od visine zakupnine. U ovom slučaju mi vodimo računa da zakupac redovno plaća zakupninu i sve račune.

U oba slučaja proviziju plaćate Vi – zakupodavac, a mi promovišemo Vašu nekretninu beplatno.

Vaši Detalji na stranici - bez provizije

Ako želite da vas potencijalni iznajmljivači direktno kontaktiraju – bez posredničke agencije (nas) sa svim Vašim detaljima (telefoni, email…) pružamo Vam više mogućnosti oglašavanja:

 1. Mesečno Istaknuti oglas – 100 dinara
 2. Mesečno, običan oglas – 40 dinara
 3. Godišnje Istaknuti oglas 1 godina – 900 dinara
 4. Godišnje, običan oglas – 400 dinara
 5. Do iznajmljivanja Vaše nekretnine  Istaknuti oglas – 500 dinara
 6. Do iznajmljivanjaVaše nekretnine  običan oglas – 200 dinara

* Nema limita koliko će Vaša nekretnina biti na stranici. Kada iznajmite nekretninu, molimo samo da nam javite da je skinemo sa web stranice. Kada bude ponovo slobodna mi ćemo je postaviti nazad na stranicu.

Compare Listings